PANDORA BOX

Novi stilski uređaj za scenarijske igre u svetu Fallout, Doomsdai i slično testiran je prvi put na MFL-2019. To je “Pandorina kutija” – elektronska kutija u kojoj se čuva epruveta radioaktivne (ili biološki opasne) materije. Prema scenariju igre, mora biti uklonjena sa uređaja i dostavljena do odredišta.

Kada igrači pronađu Pandorin okvir koji ima karakterističnu boju upozorenja, moraju da uklone epruvetu iz nje. Ali to nije tako jednostavno. Ovde ne uspeva provereni metod „vađenja kablova i izvlačenja čaše“ – moraćete da pronađete kod elektroničke brave.

Proces odabira broja započinje pucanjem igrača na senzor uređaja i podrazumevano traje 2 minute, nakon čega se šifra prikazuje na informacionom displeju, a igrač može započeti dešifrovanje sledećeg broja. Ali neprijatelj je uvek spreman za akciju. Takođe želi da bude prvi. Kada uređaj pritisne protivnički igrač, započinje novi ciklus dekodiranja. Kod prethodnog igrača biće izbrisan. Dakle, da bi se otvorio 6-cifreni kod sa 2-minutnim ciklusom dešifrovanja (zadane vrednosti), tim mora snimiti i držati uređaj 12 minuta dok se hack ne završi.

Nakon dovršetka dešifriranja, kod se unosi pomoću numeričke ploče (prikazuje se i na OLED displeju) i aktivira se magnetna brava za otvaranje vrata uređaja. Igrači mogu pokupiti epruvetu radioaktivnog materijala koja, kad jednom izađe iz kutije, emituje karakteristični Geiger counter pukotine i impulse zračenja. Igrač koji je predugo bio u neposrednoj blizini cevi rizikuje svoje helte.

Pandorinu kutiju napaja 7,4 V litijumske baterije i puni se standardnim Li + punjačima iz LASERVAR-a. “Radioaktivna” cev ima sopstveno mikro USB napajanje.

Pročitaj više ▶
eur 820
Pored navedene cene postoje dodatni troškovi kao što su prevoz, dostava, carina, itd. Za kompletnu ponudu pošaljite upit.
Naruči

Pošalji